Erotisk PassionQueen dans for kvinder i alle aldre og formater 2020 !  

En lørdag i marts (nøjagtigt tidspunkt følger snart) 10 - 19 inkl. let aftensmåltid inden vi siger farvel. Sted: GuldGruben, Wilsonsgade 17A, 5800 Nyborg. Lige ved DSB stationen. Pris: 950 kr.

Tilmelding på dansemagi@gmail.com samt ved overførsel af kursusgebyr på MERKUR 8401 - 0001535030 så jeg har det senest fredag 8 dage før.

  PassionQueen Erotisk dans er som navnet antyder fuld af passion, naturkraft og sanselighed. Det er ultra feminin dans, der styrker selvfølelsen - sundheden, libidoen og livsglæden !

Denne dag er m.a.o. kun for kvinder og står i den hæmningsløse nydelses og selvglædes tegn ! 

Udfra enkle effektive retningslinier vil du blive guidet dybt ind i din egen krop, sanselighed og bevægelsesglæde, til skøn inciterende og medrivende musik og nogle gange helt uden ydre musik. Tempo og rytme vil grundlæggende være langsom og vuggende, vekslende med hurtigere passager, og ind imellem laver vi dejlig afspænding. 

Kom med og lær at nyde dig selv og din unikke krop fuldt ud i dansen. Det er aldrig for sent…

Dagen er tilrettelagt som en tretrinsraket med sessioner af godt 2 timer. 

I første session varmer vi grundigt op, grounder, forankres dybt i os selv - vores egen URkraft og åbner for vores fri strømmen; sætter den pæne pige på stand by og lader den vilde/ naturlige komme på banen...

I anden session arbejder vi med den deciderede erotiske danse"teknik" - udforsker og træner grundlæggende principper og "mooves". Stadigt mest fordybet i os selv og egen energi.

I tredje session retter vi os mere udad - samtidigt med at vi holder den stærke kontakt indadtil; - vi begynder at arbejde i par og smågrupper, øver os i at være i kontakt mens vi danser samt i det at blive set på mens vi danser. Noget der for de fleste står som en stor udfordring - men efter disse timer med intens opbygning til netop dette virker det pludseligt meget naturligt og ligetil - ja de fleste bli'r faktisk helt bidt af det...smil

Kontakt mig gerne hvis du har spørgsmål ! Tlf. fastnet 633 10 799   dansemagi@gmail.com 

VELKOMMEN !