Frihedens Medicin

Stå af kræftbekæmpelses ræset og nyd dit enestående liv i fulde forrygende drag !

MIRAKA konsulent Kirsia Isabella Olufsen med en spændende, fræk/udfordrende og livgivende aften i bevidsthedens tegn

Bevidstheden om og fejringen af dine egne selvhelbredende kræfter

Bevidstheden om det manipulationsstunt der raser omkring ørerne på os - anført af WHO (World Hell Organisation...(!)) hvor, hvornår og hvordan det overhovedet opstod - og ikke mindst om hvordan vi træder ud af den heldigvis let gennemskuelige angst-suppedas...

Hop op af sukkerskålen og bliv frue i egen krop !

Livsglæde - lyst - latter er underlægningsmusikken og Vibration er nøgleordet. For du er og bli'r selv frue/ herre over hvordan du løbende vil vibrere og dermed hvad du løbende er på bølgelængde med og kan manifestere i dit livsfelt: sygdom eller sundhed - bekymring eller tillid - smerter eller dyb livsfylde og glæde - frihed eller afhængighed osv. osv.

Du vil denne aften bl.a. blive præsenteret for en vidunderligt livsbekræftende - og derfor officielt undertrykt og fortiet - såkaldt "alternativ" indfaldsvinkel til kræftforståelse og ægte helbredelse; få masser af ansporing og inspiration, og gennem små praktiske øvelser blive mindet godt og grundigt om din egen uendelige magt til at skabe det velvære du ønsker at opleve - her - nu - skridt for skridt for skridt... Inviter din familie, dine kollegaer og bedste venner med til denne dejlige livsfejrende og forløsende aften, som sagtens kan foregå hjemme i din egen stue, gildesal eller lignende !

Varighed 2 - 2 1/2 time

Kommer overalt i landet på bestilling. 

Pris efter nærmere aftale. Yderligere info og booking: tlf. 633 10 799  eller dansemagi@gmail.com

Velkommen !