GuldGruben, Wilsonsgade 17A, 5800 Nyborg

  Dejlig regulær, velbeliggende og velholdt erhvervsejendom i træ, opført 1989 sælges.Den ligger dejligt fredeligt og ugenert - og dog ualmindeligt centralt, med blot 3 minutters gang til DSB knudepunkt i hjertet af Danmark. 10 minutter til skov og skøn badestrand.

Kontantpris 575.000 Offentlig vurdering: 800.000,- kr. 

Nuværende benyttelse: dansestudio, kursusvirksomhed, foredrag, atelier, udstilling, musik og performanceøvelokale, festlokale, individuelle sessioner.

Også særdeles velegnet til fysioterapi eller anden træning og terapi, yoga, fitness, klub- og foreningsaktiviteter, forsamlingshus, multikulturelt mødested, selskabslokaler, showroom, galleri, cartering. Kun mangel på fantasi sætter grænser...smil

Ejendommen er i et plan, 176m2 i alt. Grunden er knap 3000 m2 frodig naturgrund med rigt fugleliv og særdeles gode muligheder for udendørsaktiviteter. Den er lejet og der indgås ny lejekontrakt ved ejerskifte. Min er på 30 år hvoraf jeg med stor fornøjelse har brugt de 20. Der forefindes godt haveredskabsrum uafhængigt af huset. Gode parkeringsmuligheder foran ejendommen.

Ejendommen er velisoleret og opvarmet af ny kraftig varmepumpe. Den fik nyt tag samt ny træbeskyttelse/GORI 100 for 4 år siden.  

 Ejendommen indeholder

- se plantegning nedenfor:  

Samtlige rum har massive naturtræsdøre med guldhåndtag (der er ialt 8 indre døre). Alle vægge er malet med hvid naturmaling (undtaget Køkken og Toiletter). Ejendommen er som nævnt nem at komme til fra hele landet, idet den ligger blot få minutters gang fra DSB stationen. Og der er kun 10 minutters gang til dejlig skov og badestrand.

For yderligere info og fremvisning

kontakt Kirsia Isabella Olufsen tlf. 633 10 799 fastnet mest træfsikker omkring 15.30 de fleste dage ellers læg en besked.

mail: dansemagi@gmaILcom

 

 

     

           

Fuld 120m2 inden nyligt opsat skillevæg