kunst

Du er nu på vej ind i mit galleri tlf. 633 10 799 * dansemagi@gmail.com - men inden du træder helt indenfor, skal du lige ha' et par ord med på vejen:

Jeg har tegnet, malet og modelleret siden jeg var barn. Og mit forhold til mine figurer og billeder i dag er ligeså stærkt og lidenskabeligt som da jeg var helt lille.

Ikke mindst vores køn er betagende og det kropsområde der gennem tiderne har måttet stå model til allermest og hjerteskærende forulempelse – fysisk som psykisk og verbalt. Så netop dette vores allerhelligste område har om noget brug for oprejsning – brug for at blive æret og næret kunstnerisk og på alle måder !    For det er selve livets port – vores rod og fundament og bør behandles med dybeste respekt...følsomhed...omsorg... Det er altså helligt område du om lidt bevæger dig ind i....

  God fornøjelse !

 

Jeg har altid været fascineret af den menneskelige krop og dens store følsomhed – fascineret af dens former, kraft, magi og muligheder. Været optaget af at drage dyb omsorg for den, formidle dens skønhed og fremme dens blomstring og strålen af det uendelige liv vi essentielt er.

Klik her for at se nogle af mine relieffer.  Klik her  for at se en af min seneste skulpturer "grand mermaid" Klik her for at se flere eksempler på min portrættegning. Klik her for at komme ind og se eksempler fra "manscape" skulpturfoto serien.

tilbage til forsiden