In Touch berøringskunst

Her i GuldGruben kan du få en udsøgt In Touch massage: en oliemassage, der udelukkende har det fokus, at du skal føle dig som det mest vidunderlige og dyrebare væsen i hele verden...og via den dybe omsorg og afkobling du da får - næres og styrkes, så du regenererer og falder i dybere hak med dig selv - præcis som du har brug for i det øjeblik.

Det særlige ved In Touch massagen er, at den foregår med mine meget langsomme, intenst sjælfulde berøringer og strøg, der får din selv-følelse til at vokse...og befordrer oplevelsen af den dybe VÆREN vi alle bunder i...Når du ligger på min briks skal der m.a.o. ikke fixes og regeres, mases og manipuleres, doceres og belæres, analyseres og diagnosticeres; - der skal bare nydes og væres, æres og næres....fordybes og fejres - det levende mirakel du er...   Du medbringer selv et lagen og et håndklæde. Dit allerhelligste er tildækket under hele massagen. Massagen foregår i GuldGruben, Wilsonsgade 17A, i et lille veludluftet, gennemvarmt og fredfyldt lokale. Ring eller skriv hvis du har spørgsmål / bestil tid på kontakt@kirsia.dk eller fastnet tlf. 633 10 799 - læg en langsom og tydelig besked med dit navn OG tlf.nr. hvis jeg ikke lige ta'r den 

 NormalPris: 1 times massage 500 kr.  

11/2 time 750 kr.  

OBS! Første gang du er her får du stor velkomst rabat = 1 1/2 time for 500 kr

I øvrigt gives følgende rabatter: ved 11/2 times In Touch fast 1 gang månedligt (i mindst 3 måneder) er prisen 600 kr pr. gang. Ved 11/2 times In Touch fast 2 gange om måneden (i mindst 3 måneder) er prisen 500 kr pr gang.

HUSK: Smukke Gavekort udstedes året rundt

tilbage til forsiden