LydFryd 2017

Sang & Olufsen

     LydFryd er meget mere end en traditionel koncert. Det er aktiv fælles skaben - hul igennem - SJÆL

VELKOMMEN til en unik ProcesPerformance hvor en vigtig del er at du som publikum inviteres til SELV at lyde og synge af hjertens - ja - hele kroppens lyst… Mine LydFryd koncerter kan afholdes overalt hvor der er oplagte klangrum: trappeopgange, hospitals- og fængselsgange, forhaller, offentlige toiletter osv. osv. Eller bare en almindelig "koncertsal"...smil

Det handler om vibrerende livskraft, smittende livsglæde og radikal folkesundhed ! Mange danskere  brænder inde med alt for meget i hverdagen og det slår naturligvis ud som fysiske symptomer før eller siden. Fri stemmelyd er en SUVERÆN måde at opløse spændinger og fremme sit naturlige FLOW.  Og  jo mere vi fylder, jo mere kan vi rumme… det er ikke tilfældigt at nyde rimer på lyde  rimer på hinanden !

Sang & Olufsen's LydFryd koncept veksler mellem Kirsia's solosang - egne sange  -  og publikums spontane lydsymfonier som udtryk for NUets nødvendighed. LydFryd  er således en uforudsigelig blanding af tale, solosang, befriende lydlege, samt fællessang – så som f.eks.  I Danmark er jeg født - på hjertesprog....smil, så publikum får et lille handy repertoire de kan gå direkte ud i hverdagen og boltre sig med på gader og stræder, og når de alligevel står i kø i FAKTA, banken eller på posthuset - hvis der overhovedet findes flere. Hver fugl synger med sit næb, eller burde i hvert fald gøre det !  Det nedslående faktum er imidlertid, at alt ALT for mange danskere overhovedet ikke tør åbne deres næb i spontan og helhjertet sang, oftest fordi de som barn har fået en gevaldig en over hjertet - af deres malplacerede musiklærer.... Dette går vi ind og rocker gevaldigt ved i denne lidenskabelige performance, fuld af nerve og næring ! 

Sang & Olufsen kommer overalt i landet, og kan tilpasses publikummer i alle aldre og størrelser. Varighed 1/2 til 1 1/2 time efter behov. Pris: spørg efter mit forårstilbud !

Medvirkende: Kirsia Isabella Olufsensanger, sangskriver komponist og ekstasepædagog med mange års erfaring i dynamisk kreativ musisk gruppeledelse.  Nødvendige faciliteter: med mindre der er tale om en lille  gruppe i et lille klangfuldt rum, og alt afhængigt af rummets akustiske forhold naturligvis, er et lydanlæg (til sang og guitar) nødvendigt.  

Vær den første på din egn der får besøg af Sang & Olufsen !

Nærmere info og booking: dansemagi@gmail.comtlf. 633 10 799

tilbage til forsiden