Dans

Jeg har undervist i dans siden 1989 hvor jeg som den første her i landet blev uddannet "5Rytme" instruktør af Gabrielle Roth herself, "The moving Centre" NY, og det har været skønt og meget livsbekræftende. "Livsdans" var det første koncept jeg lancerede min frigørende dans under, nu klader jeg den DybdeDans.

  Læs mere om DanseSjov til festen HER       Læs mere om DybdeDans HER   Læs desuden om min danseoptræden HER

 Lær NyBorgernes Dans !

nedenfor eksempler på mine forskellige dansetilbud   Yderligere info: tlf. 633 10 763/ 799 * dansemagi@gmail.com 

* Dansesjov til fester, polterabend  osv. Festindslag med danseundervisning. Intet kan som et festindslag med danseundervisning  -  løsne op og befordre en supergod stemning !!!  Flet derfor et festindslag med danseundervisning ind i dit næste arrangement - læs mere her

* Ballei Rustik Specialsyet danseoptræden til netop dit arrangement læs mere her

* Brudevals Individuel og parundervisning i brudevals her i mit dansestudio eller hos jer.

* ManDans Individuel specialtræning for mænd der tror de ikke kan danse og samtidigt drømmer om at blive trygge på et dansegulv og lære at bevæge sig selvsikkert og tiltrækkende - uden såvel som med partner - ring og hør nærmere !

* Kreativ Pardans er for jer der vil opleve glæden ved og magien i at danse sammen og lytte til og respondere på hinanden med hele kropsjælen i et spontant flow... læs mere her
* Erotisk dans... Mavedans kender vi alle, men Erotisk dans...hvad er nu det for noget ?  Det er en pragtfuld gennemsensuel og lidenskabelig dybt frigørende danseform der i den grad fejrer din naturlige skønhed og vildskab. Også velegnet også til polterabend indslag ! 

 næste erotiske dansedag  

tlf. 633 10 799 * dansemagi@gmail.com 

tilbage til forsiden