Sanselig og lidenskabelig dybdeDans - for kvinder i alle aldre og formater under parolen:

En elsket krop er en GLAD krop - SUND krop - SMUK krop !

Skøn fri dans med sjæl og personlighed - ikke mindst for modne kvinder !  

Væk dine sanser til nydelse og overflod mens du stresser af - lader op - fejrer din egen unikke skønhed - dyrker og styrker hele din dejlige krop... Ren sund - lattermild og legende - selvforkælelse der frigør og nærer dig dybt og inderligt ! Vi følger årstidernes energier og stemninger; om vinteren er vandenergien således i fokus, med vægt på inderlighed, følsomhed, nuancer, sjælen og dvælen, langsomhed, dybde, genopladning af dine batterier.

Om foråret er det træenergien - med aggression, kreativitet, gennembrudskraft - friskhed og voksende livsappetit - der trænger sig på, og så fremdeles.

En PassionQueen workshop er opbygget organisk. Vi starter med en grundig - også nydelsesfuld - opvarmning inklusiv grounding. Dernæst guider jeg igennem diverse dejlige danseøvelser der fremmer din sensuelle selvoplevelse, selvtillid og frie udfoldelse

Vi arbejder bl.a. med de "5 Rytmer"® formuleret af Gabrielle Roth, The Moving Centre, NY. Jeg blev jo - som den første dansker - uddannet  af hende personligt i 1989, og var den eneste der underviste i de "5 Rytmer"® herhjemme i Danmark indtil Rikke fra Århus kom til i 1998. De "5 Rytmer"® er en rigtig fin måde at udvide sit bevægelsesregister - udforske - udfolde og få sin fulde følelsesmæssige rigdom = LIVSKRAFT i spil !

Det er heldigvis aldrig for sent at komme i gang med den smægtende PassionQueen DybdeDans, så længe du trækker vejret og har lyst til - mere livsglæde, mere nydelse, mere saft og kraft Næste PassionQueen workshop her i mit dansestudio, Nyborg - se her

OBS! Efter en PassionQueen workshop vil du være særdeles godt "klædt på" /  inspireret, motiveret og rustet - til at fortsætte med at danse  dagligt derhjemme... Ja du kan sandsynligvis slet ikke lade være !

OBS! Kan du ikke den dag jeg holder workshop her i Nyborg, eller bor du meget langt væk: Saml en gruppe på minimum fire kvinder max 12 og jeg kommer til jer !

Næste planlagte PassionQueen danseworkshop udenbys er lørdag d. 23. marts 2024 kl. 14 - 17 i Rosenhuset Energimassage, Hundstrupvej 45, Stenstrup. Pris: 325 kr. Tilmelding - se nedenfor:

Yderligere info, tilmelding og booking: Ring på fastnet 633 10 799  eller mail  kontakt@kirsia.dk

Tilbage til forsiden