Mine aktiviteter 2024

Hvor intet andet er nævnt foregår de i mit dejlige center og multimusiske værksted: GuldGruben, Wilsonsgade 17A, 5800 Nyborg. Man tilmelder sig i så god tid som muligt på kontakt@kirsia.dk eller fastnet tlf: 633 10 799. Husk at lægge besked, navn OG telefonnummer hvis jeg ikke lige kan ta' telefonen. Så ringer jeg tilbage hurtigst muligt. Du er altid meget velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål.

Se mine løbende aktiviteter på www.miraka.dk/kalender  Husk velkomsttilbudIn Touch !

Og stor forårsrabatAstroKey sessioner for unge op til 21 (rabatpris: 500 kr), voksne (750 kr.) og ikke mindst par (1000 kr.) ! 

DanseSjov til din fest - Polterabend - konference !

In Touch

OBS! i hele maj gi'r jeg velkomstrabat på 11/2 times sessioner med min skønne - dybe, blide, langsomme In Touch massage - til alle nye kunder. Velkomst rabatprisen er: 500 kr. ! Læs mere om In Touch og book her

Læs om min nye bevægelse

O.L.F. - Organisk Livs Fremme her - spring på bølgen og gør en forskel !

Min musik

Besøg og nyd min nye hjemmeside for mit spændende nordiske sangkoncept www.NordensGuld.dk 

"Worldwide Wave of JOY" er også navnet på den skønne opløftende energistyrkende sang med tilhørende cirkeldans jeg lavede under coronakrisen, som modvægt til skræmmekampagnen, al angsten og tyngden ! Lyt til den på Spotify, YouSee og alverdens andre musik tjenester. Hvis du samler en gruppe - eller holder fest - kommer jeg gerne og instruerer i den glade livsbekræftende dans - der naturligvis også rummer passager med helt fri dans. Velkommen !

Lyt også til mine to andre skønne løftesange på Spotify osv: "Beautiful Garden" og "Fühl !"

Min billedkunst

Velkommen til min nye maleriserie "Er det dig ?" som jeg sommer 23 udstillede i Nyborg smukke gamle velbesøgte Vandtårn. Der kom ialt 159 besøgende fra 10 nationer - inklusive Danmark. Den består af 7 malerier over et højaktuelt tema, som både børn, unge og voksne straks vil kunne relatere til, og det uanset om de kommer fra Los Angeles eller Korsør.

Temaet er nemlig den såkaldte Smartphone...!

Jeg udlejer nu serien samlet som vandreudstilling til skoler, institutioner, kommuner, medborgerhuse og andre virksomheder. Leje pris inklusive levering og afhentning: 500 kr om ugen plus moms. Velkommen til en højest vedkommende - og i bedste fald udfordrende, inspirerende og animerende - udstilling for hele familien ! Se mere HER  

tilbage til forsiden